Natuurlijk zwembad Florijk

Natuurlijk zwembad als alternatief

Een natuurlijk zwembad is een fenomeen dat steeds populairder wordt in Nederland. Wilt u in uw tuin in het water kunnen ontspannen? Dan hoeft u vandaag de dag geen zwembad meer te hebben dat gezuiverd wordt met schadelijke chemicaliën. Hiervoor zijn namelijk biologische alternatieven. Zo kunt u zwemmen in natuurlijk water dat glashelder is. Als dit u aanspreekt, dan is een natuurlijk zwembad is een fraaie optie.

Natuurlijk zwembad in uw achtertuin

De droom van veel mensen is om een zwembad in de tuin te hebben. Waar minder mensen op zitten te wachten, zijn dure zuiveringsinstallaties en chemische middelen zoals chloor. Een traditioneel zwembad heeft deze nodig om het water helder te houden. Ook staat het zwembad doorgaans leeg na de zomerperiode, wat niet bepaald een mooie aanblik is in de tuin.

Een natuurlijk zwembad is een goed alternatief voor het traditionele zwembad. Het grootste verschil is dat het een natuurlijk filter heeft. De natuurlijke zwembaden van Florijk worden voorzien van een uniek gepatenteerd filter waarmee voedingsstoffen aan het water worden onttrokken. Zo wordt het water op natuurlijke wijze gezuiverd en blijft het water van nature helder. Hierdoor draagt u bij aan duurzame leefomgeving.

De mogelijkheden van het ontwerp van een natuurlijk zwembad zijn eindeloos. Optisch kan het eruit zien als een zwembad met blauwe tegels die u kent. Ook kan Florijk een ontwerp maken die volledig aansluit bij de stijl van uw tuin.

Uw natuurlijk zwembad door Florijk

Net als reguliere zwembaden, zijn natuurlijke zwembaden een specialisme die je het liefst overlaat aan professionals. Wanneer het bad niet juist wordt ontworpen en aangelegd, kunnen er later problemen met troebel water ontstaan. Die vragen over het algemeen veel inzet om verholpen te worden.

Onze ambitie is om creatieve en innovatieve baden te ontwikkelen waarin de karakters en dromen van de opdrachtgevers goed naar voren komen. Wij werken al jaren voor particulieren en bedrijven in heel Nederland. Bekijk eens het natuurlijk zwembad in Nijmegen dat uitgeroepen is tot beste natuurlijk bad van de Benelux in 2014. Of bekijk het project in Boxmeer waarbij we hebben gewerkt met prachtige LED lampen.

Daarnaast zijn wij ook officieel partner van BIOTOP, een toonaangevend en succesvol systeem waarmee u gegarandeerd helder zwemwater heeft. Natuurlijke zwemvijvers met dit systeem zijn van hoogwaardige kwaliteit, hebben lage onderhoudskosten en zijn voorzien van goede dienstverlening.

Verder heeft u bij Florijk heeft uw eigen contactpersoon. Hierdoor heeft u altijd een vast aanspreekpunt die weet wat uw wensen zijn.

Wilt u een zwembad met natuurlijk gezuiverd water dat het hele jaar door mooi is? We gaan graag met u in gesprek om de mogelijkheden te bespreken. Stel direct je vraag via het formulier hieronder of bel 073 – 611 22 72.