Zwemvijver aanleggen Florijk

Kies voor de vakman

Zwemvijver aanleggen – Bent u geïnteresseerd in een zwemvijver? Goede keus, want een zwemvijver heeft in iedere tuin een mooie uitstraling. Ook heeft u met een zwemvijver het plezier dat u van een zwembad zou hebben. Wel vraagt een zwemvijver aanleggen om de nodige kennis en ervaring, omdat u natuurlijk helder water en goede kwaliteit wilt. De vakman van Florijk die de zwemvijver aanlegt, ontneemt al uw vragen en zorgen.

Zwemvijver aanleggen met de juiste aanpak

De techniek waarmee een zwemvijver wordt aangelegd is bepalend voor het zelfreinigende vermogen van een zwemvijver. Laat u uw zwemvijver aanleggen door de specialist, dan heeft u gegarandeerd helder water. Hij bootst namelijk de zelfreinigende krachten van natuurlijke wateren na. Er worden dan geen chemicaliën gebruikt in uw zwemvijver. Ook is de locatie van een zwemvijver van belang.

Het aanleggen van een zwemvijver luistert nauw. Wanneer hier niet precies mee omgegaan wordt, dan kan het water al snel troebel worden. Dan streeft een zwemvijver snel zijn doel voorbij. Verder vraagt het aanleggen ook om twee rechterhanden. Uit ervaring weten we dat er het liefst meer rechterhanden voorhanden zijn bij het aanleggen van een zwemvijver.

Florijk kan uw zwemvijver aanleggen

Grote kans dat u zich liever niet verdiept in de materie rondom zwemvijvers. Het is namelijk een complex specialisme. Florijk kan uw zwemvijver aanleggen, zodat u zich hier niet mee bezig hoeft te houden. Zoveel mogelijk werkzaamheden worden gedaan door de vakmensen van Florijk. Zij werken altijd met veel energie om de mooiste zwemvijvers te realiseren. Bekijk ook eens onze recente zwemvijver projecten.

Een zwemvijver van Florijk

Naast uw zwemvijver aanleggen kan Florijk uw zwemvijver ook ontwerpen. Daardoor kunt u zich totaal laten ‘ontzorgen’. Wij dragen zorg voor vragen als ‘hoe ziet de zwemvijver van uw dromen eruit’ en ‘hoe houden wij uw zwemvijver kraakhelder’. De ontwerpers van Florijk gaan met u in gesprek, waarin uw wensen en dromen centraal staan. De zwemvijver kan afgestemd worden op de stijl van uw tuin. Uiteraard kan ook uw huis- of tuinarchitect betrokken worden in het proces.

Bovendien kan het team van Florijk ook uw zwemvijver onderhouden. Jaarlijks wordt de zwemvijver dan opgestart en afgesloten. Bij een storing staat het team uiteraard direct klaar om die te verhelpen.

Florijk is al jarenlang gespecialiseerd in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van zwemvijvers. Geen wens of stijl is te gek. Onze zwemvijvers zijn zeer hygiënisch, omdat we natuurlijke desinfectiemiddelen gebruiken als zonlicht en micro-organismen. Ons systeem voldoet aan de strengste hygiëne-eisen: zowel volgens de Europese (2006/7/EG), als de Nederlandse (BHVBZ) en de Duitse (FLL, 2011) wetgeving.

Meer informatie over een zwemvijver aanleggen

Een zwemvijver aanleggen is niet zomaar iets. Wilt u zorgeloos genieten van een zwemvijver? Of u nu al een ontwerp heeft of niet, Florijk legt uw zwemvijver professioneel aan. Stel direct je vraag via het formulier hieronder of bel 073 – 611 22 72.