Zwemvijver laten aanleggen Florijk

Een zwemvijver laten aanleggen?

U wilt een zwemvijver laten aanleggen? Goede keus, want een zwemvijver heeft de mooie uitstraling van een vijver en het praktische gebruik van een zwembad. In een zwemvijver wilt u natuurlijk kraakhelder water.

Wanneer u een zwemvijver laat aanleggen door een specialist, dan heeft u gegarandeerd helder water. Er worden geen chemicaliën gebruikt, omdat de specialist zelfreinigende krachten van natuurlijke wateren nabootst.

Een zwemvijver laten aanleggen volgens de juiste aanpak

Het aanleggen van een zwemvijver vraagt om de nodige kennis en ervaring. Het is eigenlijk een vak apart. Zo moet de techniek om het water helder te houden juist toegepast te worden. De ligging van de zwemvijver is ook van belang.

Wanneer hier niet goed mee omgegaan wordt, dan wordt het water troebel. Uw zwemvijver wordt dan al snel een gewone vijver, waar het niet meer geschikt is om in te zwemmen. Ook dient u twee rechterhanden te hebben. Maar meerdere handen zijn altijd welkom, toch?

Zwemvijver laten aanleggen door Florijk

Florijk helpt u met het ontwerp, realisatie en onderhoud. Daarom hoeft u zich niet te buigen over vragen als ‘hoe ontwerp ik een zwemvijver?’ en ‘hoe houd ik het water helder op een natuurlijke manier?’. In de eerste fase gaat onze ontwerper uitgebreid met u in gesprek. Uw wensen en dromen staan uiteraard centraal. Ook kunnen we het ontwerp afstemmen op de stijl van uw tuin en samenwerken met uw huis- of tuinarchitect.

Het aanleggen van de zwemvijver kunt u met een gerust hart overlaten aan Florijk. Zoveel mogelijk werkzaamheden worden uitgevoerd door de vakmensen van Florijk. Zij werken met passie om de mooiste zwemvijvers aan te leggen.

Daarna kunt u zorgeloos genieten van een kraakheldere zwemvijver. De vakmensen van Florijk komen tweemaal per jaar langs om de vijver op te starten en af te sluiten. Mocht er onverhoopt een storing plaatsvinden, dan staat het team direct klaar om die te verhelpen.

Zorgeloos uw zwemvijver laten aanleggen

We hebben jarenlang ervaring in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van zwemvijvers. Geen stijl of maat van een zwemvijver is ons te gek. Ook zijn onze zwemvijvers zeer hygiënisch. We gebruiken natuurlijke desinfectiemiddelen als zonlicht en micro-organismen. Ons systeem voldoet dan ook aan de strengste hygiëne-eisen; zowel volgens de Europese (2006/7/EG) als de Duitse (FLL, 2011) en Nederlandse (BHVBZ) wetgeving.

Wilt u een zwemvijver laten aanleggen e bent u op zoek naar een unieke zwemvijver? Of heeft u al een ontwerp, maar wilt u die professioneel laten realiseren? Bij Florijk bent u bij het juiste adres. Stel direct je vraag via het formulier hieronder of bel 073 – 611 22 72.