Zwemvijver onderhouden

Uw zwemvijver laten onderhouden

Met zwemvijver onderhoud kun je het jezelf zo makkelijk maken als je wilt. Tenminste, als de zwemvijver goed is aangelegd. Van een goed aangelegde zwemvijver heb je jaren plezier waarbij het minimaal onderhoud nodig heeft. Het onderhoud vraagt om meer aandacht wanneer de zwemvijver minder goed is aangelegd. In elk geval kan Florijk ervoor zorgen dat de zwemvijver altijd kraakhelder water heeft. Zo kunt u er zorgeloos in zwemmen en van genieten.

Zwemvijver onderhoud voor kraakhelder water

Een zwemvijver heeft een natuurlijke uitstraling met als bijkomend voordeel dat je erin kunt zwemmen. Hiervoor moet het water wel kraakhelder zijn. Wanneer het water troebel is, dan is de zwemvijver al snel geen zwemvijver meer, maar een gewone vijver. Een mogelijk probleem is een overmatige hoeveelheid algen in de zwemvijver. Dit kunnen draadalgen of zweefalgen zijn. Florijk kan deze problemen oplossen, om het biologische evenwicht in de zwemvijver te herstellen. Zo wordt het groene water weer helder dankzij het zelfreinigende vermogen van het water.

Daarna blijft het water van nature helder. Dan vraagt een zwemvijver weinig onderhoud. Een zwemvijver wordt jaarlijks opgestart en afgesloten. Hierbij hoort het schoonmaken van de vijver-bodem en het weghalen van gevallen bladeren. Ook dient het oppervlakte ijsvrij gehouden te worden. U kunt vooral de natuur haar werk laten doen. U kunt ook het zwemvijver onderhoud uitbesteden, zodat u het hele jaar door gegarandeerd kraakhelder water heeft.

Florijk ontwerpt, realiseert en onderhoudt vakkundig

Een project met een zwemvijver hoort vanaf het begin professioneel aangepakt te worden. Op die manier voorkomt u veel problemen en teleurstellingen wanneer de zwemvijver eenmaal is aangelegd. Florijk kan hierbij uw vertrouwde partner zijn. Florijk is namelijk al jarenlang gespecialiseerd in zwemvijvers. We hebben al veel mooie projecten mogen uitvoeren in heel Nederland. Bekijk bijvoorbeeld eens de zwemvijver in Maastricht en het natuurlijk zwembad in Sint-Michielsgestel.

Daarnaast voldoet ons systeem aan de strengste eisen met betrekking tot de hygiëne volgens de Nederlandse (BHVBZ), Duitse (FLL, 2011) en de Europese (2006/7/EG) wetgeving.

Florijk kan u helpen als u zelf een kwalitatief hoogwaardige zwemvijver wilt. Wellicht heeft u al een zwemvijver en heeft u problemen ervaren met betrekking tot het onderhoud ervan. Of misschien wilt u juist deze problemen voorkomen. In elk geval kunt u rekenen op de vakmensen van Florijk.

Kunnen we u helpen met uw zwemvijver onderhouden? Laat het ons gerust weten. Vul het contactformulier in of bel ons. We gaan vooraf vrijblijvend met u in gesprek om de mogelijkheden te bespreken. Stel direct je vraag via het formulier hieronder of bel 073 – 611 22 72.