Zwemvijver prijzen florijk

De prijzen en kosten van een zwemvijver

Zwemvijver prijzen en kosten kunnen erg verschillend zijn. Als u besluit om een zwemvijver in uw tuin aan te leggen, dan wilt u uiteraard weten waar u aan toe bent. Wat zijn de kosten van een zwemvijver? En wat zijn de prijzen van het jaarlijkse onderhoud? Met welke andere mogelijke kosten moet ik rekening houden? Florijk is gespecialiseerd in het aanleggen van zwemvijvers. Wij staan voor helderheid en transparantie, zodat u altijd weet waar u staat en u geen onaangename verassingen krijgt.

Zwemvijver prijzen bij aanleg

De prijs van het aanleggen van een zwemvijver, of natuurzwembad, kan behoorlijk variëren. Dat komt doordat er allerlei factoren zijn die meespelen. Zo is bijvoorbeeld de grootte van de zwemvijver relevant. Ook is de vorm ervan van belang. We kunnen een gangbare vorm zwemvijver aanleggen, of juist een unieke vorm realiseren voor een bijzondere uitstraling. Daarnaast is de grond waarin wij de zwemvijver plaatsen een factor die meespeelt om de prijs te bepalen.

Zwemvijver kosten – het onderhoud

De zwemvijver kosten en prijzen van het onderhoud aan een zwemvijver zijn ook verschillend. De kwaliteit van het aanleggen van het natuurlijke zwembad speelt hierbij een belangrijke rol. Wanneer de zwemvijver juist is aangelegd, dan zal het relatief makkelijk zijn om het in evenwicht te houden. Wanneer dit helaas niet het geval is, dan is het water niet helder en mogelijk ongeschikt om in te zwemmen. Dit probleem oplossen kan gepaard gaan met hoge kosten.

De kosten aan het onderhoud van een zwemvijver zijn minimaal wanneer die goed is aangelegd. Als Florijk bijvoorbeeld een zwemvijver aanlegt, dan bent u verzekerd van kraakhelder water. Het natuurlijke zwembad is dan in staat om zichzelf te reinigen. Er worden geen chemicaliën gebruikt. Onderhoud hoeft alleen plaats te vinden als de zwemvijver jaarlijks opgestart en afgesloten moet worden. Een storing kan altijd voorkomen. Dan staat het team van Florijk direct klaar om die op te lossen.

Zwemvijver prijzen van Florijk

Florijk heeft al jarenlang ervaring in het aanleggen en onderhouden van zwemvijvers. Bekijk eens onze eerdere projecten: onder andere het natuurlijk zwembad in Sint-Michielsgestel en de zwemvijver in Maastricht. Wij zorgen altijd voor een goede prijs/kwaliteit verhouding. Elke zwemvijver is anders vraagt om een aanpak op maat. In een vrijblijvend gesprek kunnen we u voorbeelden en prijzen van zwemvijvers voorleggen. Meer informatie nodig? Stel direct je vraag via het formulier hieronder of bel 073 – 611 22 72.