Is Florijk op zoek naar jou?

Florijk specialiseert zich in het ontwerpen, realiseren en onderhouden van unieke en verrassende buitenruimtes en groenprojecten bij woonhuizen en bedrijven. Daarnaast houdt Florijk zich bezig met het ontwerpen en bouwen van zwemvijvers en zwembaden die op natuurlijke wijze worden gereinigd. Florijk zwemvijvers is de afgelopen jaren hard gegroeid en daarom zijn we per direct op zoek naar:

Zwemvijverbouwer / zwembadbouwer – Fulltime dienstverband

Als zwemvijverbouwer werk je samen met een team aan het realiseren van onze projecten. Je bent verantwoordelijk voor de bouw van het zwembad, het constructieve gedeelte, maar ook de folieafdichting en het aansluiten van de techniek. Daarnaast zal je regelmatig contact hebben met onze opdrachtgevers.

Jouw Profiel als zwemvijverbouwer

  • Affiniteit met water, natuur en techniek
  • Technisch geschoold; met kennis van bouw- en installatietechniek/elektrotechniek
  • Flexibel
  • Werkt met oog voor detail
  • Het bezitten van een BE rijbewijs is een pré.

Wat bieden wij

Wij bieden je een fulltime baan, met een prima salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Wij zijn een snelgroeiend bedrijf met een enthousiast en jong team van mensen met een passie voor groen en natuurlijk zwemwater. Je krijgt veel vrijheid en verantwoordelijkheid binnen je functie en we geven je graag de ruimte voor eigen ideeën en inbreng. Florijk is gevestigd in ’s-Hertogenbosch, maar werkt voor opdrachtgevers door heel Nederland.

Solliciteren als zwemvijverbouwer / zwembadbouwer

Spreekt het je aan om elke dag bezig te zijn met het realiseren en onderhouden van natuurlijke zwembaden en zwemvijvers? Om buiten te werken met innovatieve bouw- en installatietechnieken op verschillende plekken in Nederland? Solliciteren kan door het sturen van een e-mail met CV en korte motivatie naar Arno van Vught via info@florijk.nl.